Известие

Collapse
No announcement yet.

Национална среща на Алфа 155 - дискусия

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

http://www.bulgarian-mountains.com/b...dopi/Vurhovruh
    Вижте и тази жижа хич не е лоша,ходил съм преди години и е много готино за
    sigpic155 1.9 TD,Lancia Lybra 1.9 jtd
    Ex...
    Alfa Romeo 155 2.0 8V TS,Alfa Romeo 1.8 8V TS,Fiat tempra

Comment

Първоначално публикувано от 155_8000rpm Покажи съобщение
      http://www.bulgarian-mountains.com/b...dopi/Vurhovruh
      Вижте и тази жижа хич не е лоша,ходил съм преди години и е много готино за
      малееееееееееееееееее там мноу убаво брее
      ас сам ЗААААА
      има и бая големи поляни дето можем и да умирамеее
      155 осем хиляди клапана 16 вериги
      0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

Не е лошо това място, но аз там няма да си прекарам колата по тия черни пътища.Тя мойта с това спортно ниско окачване и без това си влачи корема и червата по асфалта, а пък тук направо ще роди
        Според мен това не се отнася и само за мойта Алфа, все пак тази кола си е чувствителна и не е за офроуд.
        Хубаво е мястото, където ще се съберем да е с полянки, горички, птички и пчелички и ... но поне да има нормален път за стигане до там

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
        Втора национална среща на 155

Comment

Първоначално публикувано от milenamr Покажи съобщение
          Не е лошо това място, но аз там няма да си прекарам колата по тия черни пътища.Тя мойта с това спортно ниско окачване и без това си влачи корема и червата по асфалта, а пък тук направо ще роди
          Според мен това не се отнася и само за мойта Алфа, все пак тази кола си е чувствителна и не е за офроуд.
          Хубаво е мястото, където ще се съберем да е с полянки, горички, птички и пчелички и ... но поне да има нормален път за стигане до там
          Пътя е асфалтиран до паркинга на хижата(а той не е хич малък) и беше много хубав преди 2 години,гладък като стъкло за разлика от повечето балкански пътища.
          П.П. Между другото гледам,че повечето са за 25-26 юли и това означава,че най-скоро трябва да почваме с организацията,защото ще сме доста хора и резервацията се капарира навсякъде,само кажете и да почваме да действаме.Всичко тръгна от темата,която пуснах за срещи в Пловдив и ние ще поемем организацията по резервации,събиране на пари и т.н.,като казвам ние имам впредвид някой колега от Пловдив,който има повече свободно време,защото както знаете чакам дете всеки момент и ако не мога да поема някои неща ще е хубаво някой да помага,бъдете по-активни и да се стегнем в кръста да определим една дата и място и да почваме да действаме.Относно стикерите нека решим и какъв ще е варианта и да действаме и по този въпрос...
          Last edited by 155_8000rpm; d.m.y г., 20:44.
          sigpic155 1.9 TD,Lancia Lybra 1.9 jtd
          Ex...
          Alfa Romeo 155 2.0 8V TS,Alfa Romeo 1.8 8V TS,Fiat tempra

Comment

То хубаво предлагаш колега да почваме, затова обобщавам :

1. Предложените дати за националната среща на 155 са в анкетата - колкото повече хора изкажат своето мнение, толкова по-лесно ще бъде за организацията.

2. За момента избора на място се свежда до двете предложения - хижа ВЪРХОВРЪХ (на 23км от Перущица) и почивен дом ЕДЕЛВАЙС (в местността Узана до Габрово). Мисля, че резервация трябва да се направи поне две седмици предварително (да не кажа и повече) - затова трябва да имаме някаква приблизителна представа на бройката хора, които смятат да присъстват (евентуално и претенциите за стаите).

В общи линии организацията прилича на тази на един малък Италфест по трудности, затова моля всички да помислят и да пишат по въпросите. Малко досаден станах, ма няма как. Лека вечер на всички !
            Last edited by Alfa User; d.m.y г., 00:50.
            155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
            Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Мисля, че е време наистина да започнем да събираме бройките желаещи за присъствие на националната среща, както и претенциите за настаняване. Може би е време да помислим и за кетъринга - т.е. как точно ще си организираме веселата част вечерта. Аз имам идея за един готин DJ, но трябва да направя справка дали ще е свободен по това време. И за да повлеча крак, се записвам първи :
              2 бройки - аз и milenamr, двойна стая за 25.07.

BTW редактирах малко файла за рекламния стикер - кажете си мнението сега
              Attached Files
              Last edited by Alfa User; d.m.y г., 00:46.

Comment

Стикера ми хареса и ме пишете и мен(1 човек,незнам каква стая)
                ALFA ROMEO 155 1.8 TS 8V -ex.
                sigpicALFA ROMEO 155 2.0 TS 8V-настояща
                0898463130-Румен

Comment

.

бройте ме и мен,ще се пробвам поне да присъствам,за спането незнам.кризата ме е подгонила здраво.пък и палатката май не е лоша идея,айде още някой с палатка да не съм сам като изгонен от вкъщи.алекс,супер идея ,и въобще не съм изненадан от теб!хайде по едно съобщение като стане ясно всичко.

Comment

Значи ....
                    1.Аз ще взема стая независимо единична или двойна но поне едно от двете със сигурност;
                    2.Надписа на стикера предпочитам да е на латински/англ./ Простата идея е че по този начин може и хора разбиращи другия език да се светнат че и в БГ става нещо. Иначе само българите ще си знаем кво става / то и без друго на другите колеги им е все тая /;
                    3.Който не му харесва нещо има 2 опции: или той да направи нещо или да го ду*а....

Пийс!
                    '97 155 1.8 16V
                    GMC YUKON DENALI 5.7 V8
                    the cost of living is dying...everybody pays...
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Buxalkata
                      а последно мястото каде ще е ??? и по тази анкета като гледам много слаба активност 21 4овека само .... /
                      Как да се каже къде ще е мястото, като досега има само едно-две мнения относно тази точка ?!?
                      И наистина активността нещо куца - започвам да си мисля, че ако след 7-8 дена нямаме ясна представа за мястото и бройката на хората, ще си организираме просто един излет с хората, които се доказаха като сериозни... Постоянно се подканваме, а ефект - почти никакъв...
                      Моля се все пак да не съм прав и националната сбирка да стане реалност, но това зависи от всички нас !
                      Last edited by Alfa User; d.m.y г., 00:47.

Comment

Първоначално публикувано от Grim Покажи съобщение
                        Значи ....
                        1....
                        2.Надписа на стикера предпочитам да е на латински/англ./ Простата идея е че по този начин може и хора разбиращи другия език да се светнат че и в БГ става нещо. Иначе само българите ще си знаем кво става / то и без друго на другите колеги им е все тая /;
                        3.Който не му харесва нещо има 2 опции: или той да направи нещо или да го ду*а....

Пийс!
                        Така е колега, аз затова пуснах в началото вариант с английски надпис - отчасти заради идеята да споделя с колегите от alfa155.org какво става тук. Но това са дреболии, ще го решим след няколко дена или седмица - ако няма други предложения за вида на рекламния стикер, ще бъде каквото направим. Вече получих предложение за съдействие, което мисля да не отхвърлям - стига да се стигне и до стикерите

Comment

стикера ме кефи мен - може би само надписа за мястото някакви не ми харесва - нека е само месец и година, може би... така мисля аз!
                          Национална среща на 155
                          07.2009

Даването на газ, води до пристрастяване!
                          Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                          Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

еми дано да се стигна мене ми е интересно примерно хората който не са гласували за дата която същност е крайна и последна ... това зна4и ли 4е няма да дойдат ????пък и може би малко прибързано се реши за тази национална среща ... смисъл 4е в опел клуба националната среща се мисли от февруари месец а ще се проведе 7 месец .....
                            абе не знам ако се събереме доволно хора супер ако ли не жалко за ентусиазъма ... .... ...то в софия не можем да се съберем както си трябва дето се знае и място и вси4ко ..... не знам ДАНО СЕ ПОЛУ4И НЕщО ....
                            http://vbox7.com/play:f6ed4e17

Comment

Така си е - всичко започна с луд ентусиазъм, но точно това е хубавото. Освен това ние не правим Италфест, макар че и за него организацията не върви повече от два-три месеца...
                              Идеята е да се съберат феновете на 155 с колите си, да си изкараме, добре, да направим една яка фотосесия и да се видим пак наесен на Феста. А на ентусиазма заложихме защото знаем, че с него става - вижте например срещата на 155 миналата неделя тук в Пловдив - мисля че за среща на местно ниво с малко гости се получи неочаквано добре
                              Отново приканвам всички - записвайте се тук, за да знаем за какво точно става въпрос като брой хора, за да можем да си резервираме мястото.

Comment

Пловдивската част е по-близо и по ще има мнение по въпроса.
                                Какво ще кажете като идея за Хисария ?
                                ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Working...
                                X